26/9-09

Tjenare

 

Idag har jag å älskling varit i Kalmar på IKEA å de blev som vanligt massa extra saker, men men de var ju saker jag har användning av…=) Å så har jag köpt mig ett par nya stövlar. Jätte nöjd med dagen trodde aldrig att jag kunde gå på IKEA med Jonas en hel dag utan att han inte skulle gnälla, men han har varit riktigt snäll idag…=)  Älsklingen köpte sig en dator i dag med, den e jätte fin.

I kväll blir de att se GP speedway  med älsklingen…

 

//Mikis


25/9-09

Tjenare



Min dag började hemma hos min älskling..=)
sovigt som en stock i natt bredvid min varma kramgoa nalle…;P


så när han va på jobbet i dag passade jag på att plugga lite, jag läste igenom omsorgens historia, ganska så intressant om jag själv får säga det tur e väl de för jag har läst hela eftermiddan, suck man e ganska så trött i huvudet nu.. haha ..;P Sen så kom älsklingen hem käkade å duschade, sen så åkte han på hockey.. Jag å svärmor tog en promenad å nu sitter jag här å tittar på Doobidoo  å väntar på att gubben ska komma hem till mig. Å vad som händer senare i kväll har jag inte en aning om..;P ha de gött…;P

 

//Mikis


24/9-09

Tjenare

 

Hej på er alla…

Idag så har vi i klassen fått besök från särskolan i Vetlanda, de var väl intressant, men de var inte så mycket ny info för mig precise men men de bra med lite repetition. Jag ska ju tillbaka till särskolan på min fält vecka..=)

Sen så har vi fått den individuella uppgiften som ska vara klart efter fält vecka, känns som de kan bli en tuff vecka de e ju ändå tur att man tycker att detta ämne e intressant anas så skulle de inte gå alls, men jag känner att de kommer att gå bra..=)   

då e även denna vecka gjord, de går super fort när man ha roligt..=)

 

Hmm jag trodde verkligen att jag skulle få vänta enda till 16:00 på bussen i dag. Men Sabinas jätte snälla syster kör mig till Målilla, så jag kan ta en buss därifrån till min älskling.

De känns helt underbart att få träffa min älskling nu i helgen har inte träffat han på flera veckor.

Kan tänka mig att de blir lite mys framför en bra film i kväll.

Ha en trevlig helg, för de tänker jag ha….

 

//Mikis


23/9-09

Tjenare



 Jag har varit med om något konstigt i kväll, jag blev ledsen över en vi sak, å de var en viss underbar tjej vid namn Erika som frågade hur jag mode å om jag behövde prata, måste erkänna att de e typ den första personen som verkligen på riktigt frågande hur de var med mig om man inte räknar med mamma då förstås. De e ju alltid jag som lyssnar och tröstar andra, e inte van vid att andra tröstar å lyssnar på min skit, Erika du ska vet att jag e evigt tacksam för att du lyssnade på mig, så jävla glad att jag träffade dig. Du e verkligen en sann vän.



 //Mikis


23/9-09

Tjenare


I plugget i dag har vi lyssnat på två personer som kom från LSS som skulle informera om en massa saker, faktiskt va de riktigt intressant fast jag va as trött… KAFFET räddade ännu en dag hehe..=)


Sen så gjorde vi inte så mycket mer idag så vi fick gå hem å de e ju inte fel precis.. Juste vi fick veta att vi inte hade några lektioner på fredag så jag kan åka till min älskling redan på torsdags kvällen super härligt att få en extra dag med min älskling är inte precis bortskämda med att träffas allt för ofta så de gjorde mig glad, jag vet att jag kan ladda mina batterier hos min älskling.. Så efter fält vecka så hoppas jag att vara pigg å glad så jag kan ta nya tag.

 

Jag ser verkligen fram i mot fält veckan helt otroligt att jag ska spendera hela den vecka på Lindblomskolan, det kommer kännas konstigt för sista gången jag var där var jag själv elev men tror ändå att de kommer bli en bra å givande vecka. Hehe de kanske inte e någon nackdel att man redan känner sin hanledare, jag har ju faktiskt haft henne som lärare själv haha..=) längtar jätte mycket tills på måndag  dom vet ju inte att de e lilla jag som kommer hehe jätte kul tycket jag.


 De e fan fyra år sen jag slutade där helt otroligt vad tiden går fort, när jag tänket tillbaka så var ändå tiden på lindblom den bästa tiden i skolan någonsin, dom räddade verkligen hela min skolgång, när jag valde att byta skolform va jag bara 12 år de bästa jag någonsin gjort måste jag säga, när jag började där hade jag inget självförtroende jag hade inga riktiga vänner, jag trodde helt enkelt att jag va värdelös. Dom hjälpte mig att bygga upp mitt självförtroende så de blev bra, jag fick underbara klaskamrater, dom såg upp till mig å de va ju väldigt konstigt, jag va ju den som alla trampat på men inte där.. Min bästa killkompis som jag har kvar en i dag lärde jag känna på Lindblom vi har känt varandra i åtta år nu helt fantastiskt skulle inte klara min utan våra knäppa och långa egentligen helt meningslösa samtal.

 

Så de jag vill få fram e att man inte ska förakta någon slaks av skolgång, jag vet inte hur många gånget jag fått hört jävla särbarn, men visst e de löjligt. Jag hade inte varit den person jag är i dag om jag inte hade fått rätt hjälp, vet ni vad jag har gått på särskola å nu går jag på en assistent linje å den e gymnasial, fattar ni med rätt hjälp kommer man hur långt man vill. Tack för mig..

 

//Mikis


22/9-09

Tjenare


 Min dag började vid 11:00 idag gött med sovmorgon, så jag slängde mig i duschen och gick till plugget vid 13:00. Vi fick båda våra intervjuerna klara as bra..=)


Sen så åkte jag med Emilia in till stan för att möta upp Erika å Sara, hmm jag skulle bara köpa toa papper och en liter mjölk… men så blev de inte de blev en tröja och ett par lenings också fan där sprack min budjet jag som skulle skick efter en as snygg jack men de går ju inte nu fan, kan man inte för en gång skulle kunna ha obegränsat med pengar skulle fan inte vara fel nu när man e fattig student.


Nu så blir de att kolla på idol och sen andra avenyn.


 

//Mikis


Piercing i tungan

Tjenare


Plugget från 08:00-16:00 Vi hade täcken idag på morgon fan vad kul de e, jag har lärt mig massa med nya tecken idag..=) Sen så har vi pratat om omsorgens historia resten av dagen..


Jag har försökt få kontakt med en LSS handläggare i flera timmar men de e fan bara upptaget fan vad sur man kan bli.


Jag har fan fått rycket i kväll jag fick för mig att jag ska pierca tungan helt jävla sjukt har aldrig ens längt tanken men de kanske kan bli att man gör de i alla fall, frågade älskling vad han tyckte å han gillade faktiskt de, han erbjuder sig till och med att bettala piercingen åt mig jätte gulligt tycker jag men jag vet fan inte om jag vågat sticka en fet jävla nål genom tungan, men vill fan göra de nu as sugen på de alltså Sara lovade mig att hålla mig i handen de skulle jag verkligen behöva i så fall as rädd för nålar. Så om de går som jag vill så ska jag göra de efter min fältvecka nu vecka 41, kan inte lova till 100% att jag vågar men jag ska försöka ;P  


 Från de enda till de andra fan så gött med sovmorgon börjar inte fören 13:00 i morgon gött…=)

 

//Mikis

   


Söndag kväll

Då va de Söndag kväll igen då händer som vanligt inte ett skit här på skolan, tur som fan att jag har dig Erika gumman här skulle aldrig kunna sitta här å glo helt själv. Huvudvärken har typ gott över nu som först jippi bara haft ont i skalet hela helgen tur som fan att de har gott över nu skulle aldrig palla plugget i morgon anas. Nu sitter jag Erika och Ivar och kollar på kommissarie och havet as bra serge. Hoppas man får sova något i natt då de har inte blivigt så mycket sömn har typ fått springa å pissa hela nätterna as jobbigt. ;P

// Mikis


Seg helg

tjenare

Jaha första helgen på skolan då, de började inte så jätte bra as ont i huvudet, i dag har de varit bättre huuu vaknade eller jag blev väkt av min kära Jonas vid 13:00 de blev inget vidare givet samtal eftersom jag typ inte hade sovigt på hela natten dö trött.. men men jag gick i alla fall upp å käkade frukost rostat blev de e dag.. =) sen har dagen gott jätte fort jag å Erika gick ner å lagade lite mat, å nu sitter vi här i soffan å tittar på film..

Kram karm // Mikis    


RSS 2.0