25/11-09

Tjenare


Hej de var jätte länge sedan jag skrev nu men ska bättra mig..;P


Jag har varit med om en hel del under den senaste tiden, de började med att jag fick ont i foten och inte så lite heller, så jag tog kontakt med akuten i Vimmerby å de konstaterade att jag hade fått ett gikt anfall. Så jag fick inflammation dämpande tabletter sen så fick jag köpa krykor, har ni hört något så idiotiskt lanstinget lånar inte ut krykor längre utan man måste köpa de helt sjukt enligt min mening, hela detta kalas med läkarbesöket, krykorna å tabletterna gick på runt 500 kr helt sjukt.


Ett par veckor senare piercade jag tungan, jag var sjukt jävla rädd/närvös men de gick som jag ville, värdens bästa Erika höll mig i handen trodde att jag skulle mosa hennes stakas små händer när han tryckte kanylen genom tungan hehe men de höll. De e precis 6 veckor i dag, jag å Erika var inne å köpte stavar till tungan föra vecka jag köpte en jätte fin de e med en ljus grön pärla. Trivs jätte bra med att ha de å ångrar mig inte ett dug.


Bara drygt en vecka senare hjälpte jag svärmor att städa köket, jag städade ifrån golv till tak skurade verkligen allt, när jag skulle torka av sista köksluckan så fick jag en STOR speta under tumnageln, jag skrek å slog med handen gjorde ju svinont. Jag gick till badrummet å klippte ner nageln så långt så de bara gick å de bara rann blod usch vad ekligt. Men hur som helst grävde jag efter spetan men en pinset men fick inte tag på den. Svärmor tycker att vi ska åka in till akuten men det tycket då inte jag. Svärfar kom till undsättning å hjälpte mig ta ut den spetan, huu å skönt var ju de att vi fick bort den. Men de roligaste e ju att de blev ju inte bättre de blev ju bara värre å värre, så tillsist åkte jag in till vårdcentralen i Vetlanda. Läkaren tittade på tummen å kunde konstatera att jag hade en kraftig inflammation. Så de la om tummen å sen så fick jag penseln sen va de ju inget mer med de. Måndagen efter hade vi teckenspråk å våran tecken lärare är utbildad sjuksköterska, så hon tittade på tummen å hon kom fram till att halva spetan sitter kvar. HAHA spetan hade gått av på längden å de e ju typ en på tusen att den gör de. Men de e ganska bra med tummen nu väntar bara på att tappa nageln. Å detta kalas gick också till ca 500 kr med läkarbesök å penseln å allt andra jävla tillbehör.


Föra tisdagen åkte jag å Erika in till Vetlanda för att ta vaccinet. Vi fick stå en timme i kö innan vi äntligen kom in. Under den timmen var jag svimfärdig, jag e jätte rädd för sprutor. Erika min ängel var även min räddning denna gång ditt stöd betyder mycket för mig. Fattar inte hur jag kommer klara mig utan dig när vi slutar vi gör fan allt tillsammans. HAHA de finns bara en lösning du får flytta ner till djupaste småland;P  HAHA skoja bara. ;0P

I har vi haft sovmorgon as skönt å sen har vi hemstudier resten av vecka å de betyder att jag kan åka hem imorgon, de kommer att bli skönt att få komma hem var ju ett tag sedan nu.

På måndag börjar våran fältvecka kommer bli jätte kul att få vara på Granitskolan, så de ser vi fram i mot. ;0P


//Mikis

                   

 


RSS 2.0